Hyväntekeväisyysjooga 19.12. klo 18-19

Tervetuloa Hyväntekeväisyysjoogaan Jookalan Facebook Livessä sunnuntaina 19.12. klo 18

Tämän syksyn ajan ajatuksissa on pyörinyt hyväntekeväisyystapahtuman järjestäminen ja nyt joulun alla ajatus on vihdoin alkanut muuttamaan muotoaan konkreettisemmaksi Jyväskylän alueen Hope ry:tä tukevaksi hyvästekeväisyysjoogaksi, jonka lahjoitetut varat käytetään vähävaraisten lapsiperheiden ja huostaan otettujen lasten tukemistyöhön Suomessa / Jyväskylän alueella.

 

"Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 perustajien tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea.

Lapset ovat maailman toivo. Mutta lapsista kasvaa toiveikkaita vain kokemalla välittämistä itse. Ihan jokainen meistä voi vaikuttaa millaiseen maailmaan lapset kasvavat, ja millaisessa maailmassa me itse haluamme elää."

Käy lukemassa lisää Hope yhdistyksen sivuilta: https://hopeyhdistys.fi/haluan-auttaa/

 

Hyväntekeväisyysjooga järjesteään Facebook Live tapahtumana, jonka vapaaehtoisen (ja vapaavalintaisen) osallistumismaksun voi käydä lahjoittamassa Hope ry:n tilille.

Hyväntekeväisyysjooga on helppoa ja lempeää hathajoogaa, joka sopii niin ensikertalaisille kuin pidempäänkin jooganneille. Rohkeasti mukaan!

 

 

 

Osallistu Hyväntekeväisyysjoogaan

Lahjoitukset (Hyväntekeväisyysjoogan vapaaehtoinen osallistumismaksu, suositus 10-15€) Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:

FI19 5630 0020 3003 12

Jyväskylän viitenumero: 1407

(osa verkkopankeista ei hyväksy erikoismerkkejä: voit käyttää tällöin nimeä Hope Yhdessä ja Yhteisesti ry)

 

Tai Mobilepayllä Jyväskylän alueelle: 85375. Kerätyt varat käytetään vähävaraisten lapsiperheiden ja huostaan otettujen lasten tukemistyöhön Suomessa.

 

 

Ihanaa joulunodotusta tasapuolisesti kaikille ja nähdään matolla!

Terkuin Riina

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista