Jookalan syyskuu


Ihanaa, värikästä syyskuuta Jookalasta! 

Ihanaa ja värikästä ihan just kohta saapuvaa syyskuuta täältä Jookalasta. Syksy ja syyskuu tuo monesti jotain uutta ja kivaa tullessaan. Koulut ja työt starttaavat kesälomien jälkeen, illat alkavat täyttymään harrastuksista ja uusista telkkariohjelmista. Myös täällä Jookalassa aletaan pikkuhiljaa heräilemään kohti syksyä ja pimeneviä iltoja.

Jookalan syyskuun valikoimiin on tullut saataville Vinyasa -tuntien lisäksi yksittäisinä tunteina myös Sunnuntaijoogat ja Aamujoogat eli voit osallistua tunneille silloin kun sinulle sopii parhaiten.
Ja ihanan energisiä ja nopeatempoisia vinyasatunteja on myös lisätty ihan huolella kalenteriin. Jos vinyasa ei ole entuudestaan tuttu, niin käy vilkaisemassa aikaisemmasta blogitekstistä Vinyasa -maistiainen ja tule rohkeasti testaamaan tunti.

En tiedä oletko huomannut, että yinjooga puuttuu edelleen Jookalan tuntivalikoimasta! Ja toki sitä on tulossa, mutta milloin ja minkä mittaisena tuntina. Tunti, 75 minuuttia vai 90 minuuttia?

Voit kirjoitella toiveita keston, ajan ja ajankohdan suhteen alareunan kommentteihin niin päästää myös yinjoogailemaan parhaimpaan aikaan. Koska sehän on ihan parasta syksyn pimeneviin iltoihin. <3

Nähdään matolla!

 

 

ps. Elokuun alekoodi FRIENDS25 on elokuun loppuun voimassa ja sitä voi käyttää myös syyskuun tunteihin. 

pps. SYYSKUU -koodilla -25% syyskuun online-tunneista (Sunnuntaijoogista, Aamujoogista ja Vinyasa -tunneista). Nähdään matolla!

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista