Loppukuun tunnit loppukuun hinnoin!

Vielä ehdit mukaan Jookalan heinäkuun online-tunneille!
Eli jos et ehtinyt alkukuusta matkaan mukaan, niin ei mitään hätää, heinäkuun joogat on vielä saatavilla ja ehdit hyvin mukaan online-joogatunneille.

Ja mikä parasta, niin loppukuun Sunnuntaijoogat ja Aamujoogat ovat nyt tarjolla Jookalassa loppukuun hinnoin!
Joogatunnit pidetään verkossa Zoomin välityksellä. Voit tehdä harjoituksen kotona, mökillä, lomalla, yksin, perheen kanssa tai miten ja missä haluat, tarvitset vain verkkoyhteyden, laitteen millä seuraat harjoitusta sekä joogamaton tai vastaavan alustan (esimerkiksi laiturin näin kesähelteillä). 

Heinäkuun Sunnuntaijoogien (2x60 min) loppukuun hinta on 20€. Tunnit pidetään Zoomin välityksellä sunnuntaiaamupäivisin klo 11-12.  Joogamaton tai muun vastaavan alustan lisäksi mukana voi olla myös tyyny tai viltti, jota voi käyttää apuna harjoituksessa. Harjoitus on pehmeää dynaamista hathajoogaa, jossa välillä myös haastetaan kehoa (ja mieltä). 

Heinäkuun Aamujoogien (4x45min) loppukuun hinta on 25€. Tunnit pidetään Zoomin välityksellä maanantai- ja keskiviikkoaamuisin klo 7-7.45. Aamujoogassa tehdään lempeää kehon herättelyä joogaliikkeiden avulla ja hiljennytään lyhyeen aamumeditaation ja/tai rentoutukseen. Istuma-asennossa tehtävään meditaatioon ja joogaliikkeisiin kannattaa varata mukaan joko tyyny, viltti tai muu vastaava istuinalustaksi.

Molemmat online-tunnit soveltuvat kaiken tasoisille joogeille sekä ihan ekakertalaisille.

Nähdään tunneilla verkossa ja siellä missä haluat! 

ps. Hintoja päivitetään kokoajan kuun loppua kohti eli ihan kuun viimeisimmillekin tunneille ehtii mukaan.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista