Vinyasa minikurssi

TERVETULOA MUKAAN 3-OSAISELLE VINYASA MINIKURSSILLE!


Tervetuloa Jookalan ensimmäiselle verkkokurssille! Vinyasa minikurssi on 3-osainen kurssi, minkä osioita voit aloittaa tekemään ihan omaan tahtiisi. Kurssilla käydään läpi vinyasa-harjoitusta, joka on dynaaminen, nopeatempoinen joogaharjoitus, jossa tehdään liikesarjoja astangajoogasta alkunsa saaneesta Rocket Vinyasasta. Hauska ja energinen vinyasa-harjoitus sisältää aurinkotervehdyksiä, seisomasarjan asanoita, tasapainoilua käsien varassa.

Jokaisessa osiossa on oma harjoitus, jonka voit tehdä useammakin kerran ennen kuin siirryt seuraavaan osioon.
Ensimmäisessä osiossa käydään läpi aurinkotervehdyksiä, harjoituksen kesto on noin 30 minuuttia. Toisessa osiossa jatketaan seisomasarjan asanoihin, harjoitus kestää noin 40 minuuttia. Ja viimeisen osion 60 minuuttisessa harjoituksessa jatketaan harjoitusta vielä vähän pidemmälle seisomasarjan asanoiden parissa.

 Osallistu kurssille

Rocket Vinyasa

Tutustuin Rocket Vinyasaan vuonna 2015 It's Yoga Helsingin järjestämässä 50 tuntisessa It's Yoga Rocket opettajakoulutuksessa ja siitä asti olen opettanut sarjaa aina kun vain on mahdollista. Eli jos joskus eksyt, tai olet eksynyt, jossain muualla kuin Jookalassa ohjaamilleni voimakkaille tunneille, niin hyvin todennäköisesti tunti on mukailtu Rocket Vinyasasta.

Kuvausta ei ole saatavilla.
Erityisesti Rocket Vinyassa pidän siitä, että samaa sarjaa ja harjoitusta voi tehdä niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin konkarit ja siitä, että sarjoihin on ripoteltu käsitasapainoja niin, että harjoituksessa pääsee haastamaan itseään sekä ylittämään omia uskomuksia siitä mihin pystyy. It's Yogan perustajan Larry Schultzin sanoin: "You are stronger than you think you are."-Vinyasa minikurssin hinta on 29,90€
(voit käyttää minikurssiin joogapaketin alennuskoodia sekä yhteistyökumppaneiden tarjouskoodeja)
-Kurssimateriaali on Jookalan verkossa, johon pääset tilausvahvistuksesta klikkaamalla Go To My Courses tai kirjautumalla sisään Jookalan verkkoon sivun ylävalikosta.
-Tarkista roskaposti, jos et saa heti tilausvahvistusta.
-Harjoitusten kestot ovat 30-60 minuuttia

-Suositeltavat välineet: joogamatto,tyyny tai viltti/pyyhe, tukitiili (ei välttämätön ja esim. paksu kirja tai kahvipaketti ajaa saman asian). 
-Kurssimateriaali on käytössäsi Jookalan verkossa 60 päivää (voit ottaa tallenteiden linkit talteen, jolloin harjoitusten tallenteet ovat käytössäsi pidempään).

 

Voit käyttää myös liikuntaetuasi Jookalan online-tunteihin. 
Maksuvälineinä käyvät Smartum, Edenred, Epassi ja Eazybreak.
Jos käytät liikuntaetuasi maksuvälineenä niin:
-Etsi sovelluksestasi ‘
Jookala’.
-Syötä maksettava summa  ja vahvista maksu.
-Lähetä sähköpostilla kuitti/ilmoitus maksusta osoitteeseen: riina@jookala.fi, ja ilmoita ostamasi tunti/paketti esim. Aamujooga 23.11. tai Vinyasa minikurssi. Lisääthän viestiin myös oman nimesi, puhelinnumerosi, kotiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. 
-Kun tilauksesi on käsitelty saat paluuviestillä koodin millä pääset lunastamaan Jookalan verkossa olevat online-tunnit / verkkokurssit.


Nähdään matolla! <3
 

 

Terkuin Riina

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista