Voimaa kivistä - Akvamariini

Voimaa kivistä -blogikirjoituksissa on O'loisan Kaisan kirjoittamia kuvauksia Omanvoiman koruissakin käytetyistä luonnonpuolijalokivistä ja kristalleista. O'loisan Omanvoiman korut ovat amuletteja, jotka tuovat kantajalleen rauhaa, rakkautta ja itseluottamusta. Korut kertovat tarinaa, kuinka olet ainutlaatuinen ja se on sinun supervoimasi. Auttavat löytämään oman totuuden, joka meissä jokaisessa on sisällämme.

 

 Akvamariini

Akvamariineja on useita erilaisia, kristallin kirkkaista tällaisiin maitomaisen läpinäkymättömiin. Legendan mukaan sotilaat käyttivät muinaisina aikoina akvamariinia vähentämään pelkoa ja huolta taistelukentällä, jotta he voisivat taistella voimalla ja rohkeudella.
Kivellä on yhteys sydän chakraan ja se kehottaa luottamaan vaistoihin ja tekemään sitä mikä tuntuu oikealta sen sijaan, että joku kertoisi sinulle valmiin polun jota seurata. Akvamariini edistää mielen ja sydämen yhteyttä täyttäen uudella luottamuksen, rohkeuden ja selkeyden tunteilla jotka vapauttavat stressiä tuoden tilalle onnellisia positiivisia ajatuksia.

Maitomaiseen akvamariiniin liitetään itsehoito, parantuminen voi olla hengellistä sekä emotionaalista sisältä käsin lähtevää. Kokemukset voi olla todella voimakkaita , mutta onnistuneita. Kaikkien positiivisten muutosten elämässäsi täytyy lähteä itsestä sisältä ja sitä varten tarvitaan yhteyttä korkeimpaan minään.

Itselläni akvamariini on ollut riipuksena käytössä jo useamman vuoden ajan, maitomaisen vihertävänä hopeaketjussa, siruriipuksena nahkanauhassa ja nyt olen viehättynyt kristallin kirkkaasta akvamariini riipuksesta. Omat kivikoruni valikoituvat hyvin pitkälti  elämäntilanteen mukaan. Olen todella laiska korujen käyttäjä. Käytän koruja, jotka ova käytännöllisiä. Sellaisia, joita ei tarvitse päivittäin riisua, vaan ne ovat päällä jopa vuosia yhtä mittaan. Toki  välillä otan korut pois, jotta voin ne puhdistaa, mutta muuten käytössä on samat korut, varsinkin kaulakoruissa. Valokuvista on hyvä tarkistaa, koska olen tehnyt koruja ja kuinka kauan ne on ollut käytössä. Taidamme viettää juuri kaksivuotispäivää akvamariinin  kanssa. Miksi valitsin akvamariinin. Vaikka kirjoitankin paljon kivistä ja kivien tasapainottavista energioista, koen etten tiedä kivistä juurikaan mitään.  Puhutaan kivien hoitavista energioista ja törmään useinkin  kivienyhteydessä  kirjoituksiin, joissa kiviä ohjeistetaan käyttämään fyysisten vaivojen hoitoon. Pyrin omissa kirjoituksissani välttämään sellaista. Tämän hetkisen tiedon valossa ajattelen, että iso osa elämässä kohtaamistamme haasteista on tunne peräisiä ja johtuvat erilaisista  kehon stressitiloista. Jolloin myös tällöin koe, että  iso  osa  meidän mielen ja kehonhaasteista on meidän itsemme aiheuttamia. Mutta koska olemme kokonaisuuksia jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen myös koen, että matka juurisyiden äärelle on pitkä ja kivinen. Ei suinḱaan helppo  ja nopea. 

Niinpä olen valinnut tiekseni luottaa intuitioon kivien valinnassa. Valitsen kivet, jotka syystä tai toisesta viehättävät minua. Ne ikäänkuin kutsuvat luokseen. Nyt kun on tunne, että  yhteinen matkamme alkaa tulla päätökseen, alan ymmärtää miksi akvamariini on kulkenut mukanani viimeiset kaksi vuotta. Se on tullut opettamaan lempeyttä ja rauhaa, hyväksymistä. Ja kuten tuolla  yllä kirjoitin, muutosten  täytyy lähteä  itsestä. Olen jo tovin kärsinyt epämäräisistä fyysisistä haasteista, joille ei löydy mitään järkiperäistä selitystä -rannekipu, selkäkipu, polvikipu ja viimeisenä rintakipu.


Akvamariini

Vihdoin löysin näihin oireisiin ja vuosien takaisiin muihin oieisiin yhteisen nimittäjä ja se on hermoston ylikuormitus, tuttavallisemmin stressi. Tätä olin jo pidempään epäillyt. mutta nyt se selvisi tarkemmin ja muutamilla yksinkertaisilla harjoituksilla olen voinut paremmin. Eihän vuosien stressi kuormaa pureta viikossa, mutta nyt tiedä itsehoitomenetelmiä, joilla voin auttaa itseäni...
Melkoinen tilitys asiasta ja sen vierestä, mutta lyhyesti, kivet voi merkitä  elämässä hyvin monia ja merkityksellisiäkin asioita ja ne ovat hyvinkin yksilöllisiä..

Voi hyvin,  löydä oman elämäsi tähtihetket, tapa kuunnella omia tarpeitasi ja pysähtyä niiden äärelle.


Kivi terveisin KaisaAKVAMARIINI OMANVOIMAN KORU
Luottamus. Ilo. Intuitio.
Mielen ja sydämen yhteys.

Akvamariinion täydellinen apu matkalle omien kykyjen äärelle.
Kivi edistää positiivisuutta ja kohottaa mielialaa,
jolloin haasteet stressaavissa tilanteissa saavat uutta näkökulmaa.

Jätä kommentti