Jookalan ilmaisia joogatunteja

Tervetuloa tutustumaan Jookalan tuntitarjontaan!

Jookalan tuntitarjonnasta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia ja eri mittaisia joogatunteja.

Jookalasta yinjoogaa löytyy yksittäisinä viikkotunteina ja tunnin kesto on 75 minuuttia ja lyhyempää yinjoogahetkeä ja pysähtymistä kaipaavalle löytyy kolme lyhyttä harjoitusta minikurssin muodossa. Minikurssin tunnit ovat käytössäsi 30 päivää ja voit tehdä harjoitukset omaan tahtiisi, vaikka joka päivä.


Yhden asanan yinjoogakurssi 19,90€

 

 

Jookalassa aamujoogaillaan tiistai- ja torstaiaamuisin klo 7-7.30. Pääset osallistumaan tunnille Youtuben kautta ja saat tunnista tallenteen joka on katsottavissa 24 tuntia tunnin jälkeen. Eli voit tehdä tunnin aamulla kello seitsemän tai myöhemmin päivällä silloin kun sinulle sopii. 

Aamujoogassa herätellään kehoa tulevaan päivään hengitellen ja joogaliikkeitä tehden, sisältäen lyhyen meditaation ja/tai rentoutuksen. Tunti soveltuu niin ensikertalaisille kuin ennenkin jooganneille. 

Jookalan online-joogatunnit

 

 

Vinyasa minikurssi 29,90€

Jookalan Vinyasa minikurssilla saat kolme Vinyasa harjoitusta, jotka voit tehdä omaan tahtiisi ja ehkä useammankin kerran ennen kuin siirryt seuraavaan harjoitukseen.
Vinyasa on dynaaminen, nopeatempoinen joogaharjoitus, jossa tehdään liikesarjoja astangajoogasta alkunsa saaneesta Rocket Vinyasasta.
Hauska ja energinen vinyasa-harjoitus sisältää aurinkotervehdyksiä, seisomasarjan asanoita, tasapainoilua käsillä ja/tai jaloilla, vähän harjoituksesta riippuen.

Vinyasa minikurssi on jaettu kolmeen osioon, jotka voit tehdä omaan tahtiisi.  Jokaisessa osiossa on oma harjoitus, jonka voit tehdä useammakin kerran ennen kuin siirryt seuraavaan osioon.
Ensimmäisessä osiossa käydään läpi aurinkotervehdyksiä, harjoituksen kesto on noin 30 minuuttia. Toisessa osiossa jatketaan seisomasarjan asanoihin, harjoitus kestää noin 40 minuuttia. Ja viimeisen osion 60 minuuttisessa harjoituksessa jatketaan harjoitusta vielä vähän pidemmälle seisomasarjan asanoiden parissa.