Hiphei syyskuu, tervetuloa lokakuu!

Ihanaa lokakuuta Jookalasta!

Lokakuu, sadonkorjuun, syyssateiden ja -myrskyjen, ehkä myös ensilumen aika.
Jookalassa lokakuu on ollut perinteisesti rentoutumisen, hiljentymisen, puhdistautumisen aikaa. Pimenevät illat kutsuvat kääntämään aisteja sisäänpäin ja tutkailemaan omia tapoja ja tottumuksia, mitkä omassa toiminnassa tukevat hyvinvointia ja mitkä eivät. Ehkä herkuttelu, telkkari tai sosiaalinen media on vienyt viime aikoina vähän liikaa aikaa tai estää muulla tavalla optimaalisen hyvinvoinnin. 
Viime vuonna lokakuu alkoi paastoamalla ja jatkui kahvittomuudella, herkuttomuudella ja somettomuudella. Tänä vuonna lokakuu alkaa (ja jatkuu) lempeämmin, karsien turhia asioita ja huonoja tapoja ja toivottavasti keskittyen niihin hyviin ja hyvinvointia tukeviin asioihin. Eli täällä Jookalassa lokakuu tulee sisältämään paljon joogaa ja hengittelyä. Toivottavasti myös sinun lokakuu. <3

Jookalan lokakuun tunteja on tullut varattavaksi ja tuntien lisäksi uutena uutuutena on tullut Jookala live -ryhmä Facebookiin ja miehille suunnattu Äijäjooga! Jookala live -ryhmästä löydät maksuttomia onlinetunteja ja ryhmän jäsenenä saat ensimmäisenä tiedon Jookalan tulevista tapahtumista ja ilmaistunneista. Ryhmässä voit myös itse jakaa positiivisia asioita, onnistumisia ja fiiliksiä tunneista ja treeneistä. 

Lokakuussa alkava Äijäjooga on helppoa ja rentouttavaa joogaa kaikenikäisille miehille Zoomin välityksellä. Äijäjoogassa voimistetaan ja venytellään kehoa ilman suorituspaineita.Harjoitus kestää 45 minuuttia ja kertamaksu joogaan on 7 euroa.

Jookala live -ryhmän ensimmäisenä maksuttomana online-tuntina on sunnuntaina 3.10. klo 19-20 Sunnuntai-illan lempeä iltajooga. Iltajoogan harjoitus on rauhallista ja lempeää yinjoogaa ja asanoissa viipyillään useiden minuuttien ajan. Joogaa varten kannattaa laittaa lämmintä päälle ja halutessasi voit varata etukäteen tyynyjä ja vilttejä matollesi. Myös iso pyyhe toimii hyvin viltin/tyynyn korvikkeena.
Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää että tulet ryhmän sivulle kun tunti alkaa. Tervetuloa!Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista