Jookalan Joulumarkkinat 12.12. saakka!

Joulu on taas, joulu on taas... 

Jookalan joulunalusaikaan on tullut ihanaa hulinaa huisketta, vilinää vilskettä Joulumarkkinoiden muodossa. Näihin markkinoihin voit osallistua vaikka kotisohvalta viltin alta glögiä hörppien ja pipareita rouskutellen. Eli asettaudu rauhassa lempipaikkaasi ja tervetuloa löytämään Joulumarkkinoiden tarjouksista joululahjat itsellesi ja pukinkonttiin. 
Jouluista markkinahumua jatkuu 12.12. saakka.

Nappaa Jookalan Joulumarkkinoilta joulukuun Joulupaketti-onlinetunnit 39,90€.
Jookalan joulupaketista riittää iloa niin ennen kuin joulun jälkeenkin.  Joogatunnit pidetään Zoomin välityksellä, joten voit osallistua tunnille mistä tahansa missä olet joululomaasi viettämässä. Saat myös tunneista tallenteen, joka on käytössäsi vuorokauden online-tunnin jälkeen. Eli voit tehdä rauhassa harjoituksen silloin kuin sinulle sopii parhaiten.

 

Tämän lisäksi 12.12. saakka osta kaksi, maksa yksi -tarjous online-tunneista. 

Sarwa Yoga

Sarwa Yogalta joululahjaksi itselle uusi laadukas joogamatto tai ihana bolsteri, ehkä muutama tukitiilikin. JOOKALA10 10% alennus kaikista Sarwa Yogan normaalihintaisista tuotteista. 

 

Joulumarkkinoiden ajan saat O'loisan omanvoiman korujen toimituskulut ilmaiseksi (norm. 6,90€ / tilaus)  ja pienen lahjan mukaan! 

 

 

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista