Marraskuun tuulahdukset ja Joogapaketti -tarjous!

Heipä hei ja oikein lennokkaat terveiset täältä Jookalasta! 

Edit. Joogapaketin myyntiaikaa on jatkettu ja Joogapaketti on saatavilla vielä sunnuntaihin 14.11. saakka!


Jookalan marraskuu on nyt joogakuu. Jookalan marraskuussa märkä keli ja pimeys eivät ole esteenä hyvinvoinnille, vaan ne vain lisäävät kotijoogamaton kutsua. Marraskuun iloksi Jookalan tuntivalikoimiin on tullut lisäksi ihanaa, rentouttavaa ja niiiiin hyvää tekevää yinjoogaa. Yinjoogan lisäksi valikoimiin on tullut uutuutena Joogapaketti (johon kuuluvat myös yinjoogatunnit) ja kolmen viikon Joogapaketista on erittäin hyvä tarjoushinta marraskuulle. Nyt voit siis osallistua tunneille joko kertamaksulla tai tarttumalla Joogapaketti-tarjoukseen. Joogapaketti tarjous on myynnissä vain 12.11. saakka ja kannattaakin napata paketti ostoskoriin hyvissä ajoin, niin pääset osallistumaan heti ensimmäisille tunneille.

Marraskuun illoissa yinjoogaa on tarjolla lauantaisin 6.11. ja 13.11. klo 19-20.15. Jos et ole aikaisemmin tutustunut kyseiseen joogalajiin niin yinjooga on erittäin rauhallinen ja lempeä joogamuoto, jossa keskitytään purkamaan kehon ja mielen kireyksiä pois pitkäkestoisilla asennoilla. Asentoihin eli asanoihin laskeudutaan tietoisesti hengitellen ja niissä viipyillään 2-8 minuuttia, asanasta ja harjoituksesta riippuen. Mieltä ja kehoa rentouttava ja palauttava yinjooga pohjautuu hathajoogaan, kiinalaiseen lääketieteeseen ja taolaiseen filosofiaan. Pitkäkestoisissa asanoissa stimuloidaan 12 meridiaanilinjaa ja hoivataan koko kehoa. Yinjoogassa pureudutaan erityisesti lantion alueelle, jossa sijaisevat kehon suurimmat faskia-alueet (ja myös ne kireydet). 
Jookalan yinjoogatunnit ovat kestoltaan 75 minuuttia ja harjoitusta varten on hyvä olla joogamaton tai muun alustan lisäksi viltti ja tyynyjä (myös tukitiileistä on hyötyä, jos sellaisia on kotona), joiden avulla saat tuettua kehoa asanoissa tarpeen mukaan.Ja nyt lisää siitä joogapakettitarjouksesta! Eli marraskuun hinta Joogapaketille on 30€ ja pääset osallistumaan 11 joogatunnille kolmen joogatunnin hinnalla kolmen viikon aikana eli aikasta hyvä diili tarjolla! Marraskuun joogapakettiin sisältyy 1.-21.11. olevat Sunnuntaijoogat, Yinjoogat ja torstaiaamujen Aamujoogat ja Vinyasat. Joogapaketin tiedoista löydät tarkemmat kuvaukset tunneista ja varmasti niistä löytyy jokaisella jotakin.

Ja jos paketista tai muusta tulee kysymyksiä niin voit näppärästi laittaa kysymyksiä tulemaan joko oikeasta alakulmasta löytyvän messengerin kautta taikka jättämällä kysymyksen kommentteihin.

Nähdään matolla!

Terkuin Riina

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista