Online-joogapaketti koko kuukaudeksi! Joulupaketti erikoishintaan 39,90€!

JOULUKUU, JOOGAKUU. ANNA AIKAA ITSELLESI JA VOI HYVIN!

Joulukuu tulee kovaa vauhtia ja Jookalan joulukuun joogakalenteri on vähitellen asettautunut raameihinsa. Edelleen tuntivalikoimista löytyy online-tunnit kertamaksulla, silloin kun sinulle sopii parhaiten ja koska marraskuun joogapaketti vaikutti ihan toimivalta vaihtoehdolta, niin sille onkin tulossa joulukuussa jatkoa Joulupaketin muodossa. Joulupaketista on jätetty voimakkaammat Vinyasat pois ja tilalle on lisätty Aamujoogaa. Joogapaketin joogat (ja jatkossa myös muut joogatunnit) tallennetaan ja niistä saa tallenteen, joka on käytössä 24 tunnin ajan. Joten voit tehdä päivän harjoituksen silloin kuin ehdit, jos ehdit. 

jouluapila

Joulupaketin hinta on 39,90€ ja on myynnissä 12.12. saakka. Paketti sisältää joulukuun Sunnuntaijoogat, tiistain ja torstain Aamujoogat (30min) ja  Yinjoogat kahtena lauantaina.  Joogapaketissa saat hyvän tilaisuuden päästä kokeilemaan erilaisia Jookalan tunteja tai sitten jatkamaan hyvää joogarutiinia. Jookalan tunnit ovat online-tunteja ja saat tunneista tallenteen, joka on käytössäsi 24 tunnin ajan. Teet silloin kun ehdit, jos ehdit. 

YINJOOGA
Yinjooga on erittäin rauhallinen ja lempeä joogamuoto, jossa keskitytään purkamaan kehon ja mielen kireyksiä pois pitkäkestoisilla asennoilla. Asentoihin eli asanoihin laskeudutaan lempeästi ja tietoisesti hengitellen ja niissä viipyillään 2-8 minuuttia, asanasta ja harjoituksesta riippuen. Jookalan Yinjooga on kestoltaan 75 minuuttia ja harjoitusta varten on hyvä olla joogamaton tai muun alustan lisäksi viltti ja tyynyjä (myös tukitiileistä on hyötyä, jos sellaisia on kotona), joiden avulla saat tuettua kehoa asanoissa tarpeen mukaan.

AAMUJOOGA
Aamujoogassa herätellään kehoa tulevaan päivään hengitellen ja joogaliikkeitä tehden. Aamujoogaan sisältyy lyhyt meditaatio ja/tai rentoutus. Tunti soveltuu niin ensikertalaisille kuin ennenkin jooganneille. Anna hetki aikaa aamusta itsellesi ja voi hyvin.

SUNNUNTAIJOOGA
Harjoitus on lempeää dynaamista hathajoogaa. Joogatunti sopii kaikentasoisille ja myös ensikertalaisille. Sunnuntaijoogassa asanoita tehdään rauhalliseen tahtiin hengitellen ja kehoa huoltaen, välillä myös tasopainoa ja kehoa haastaen. Sisältää loppurentoutuksen.Ja vielä muistutusta siitä, että voit käyttää myös liikuntaetuasi Jookalan online-tunteihin. 
Maksuvälineinä käyvät Smartum, Edenred, Epassi ja Eazybreak.
Jos käytät liikuntaetuasi maksuvälineenä niin:
-Etsi sovelluksestasi ‘
Jookala’.
-Syötä maksettava summa  ja vahvista maksu.
-Lähetä sähköpostilla kuitti/ilmoitus maksusta osoitteeseen: riina@jookala.fi, ja ilmoita ostamasi tunti/paketti esim. Aamujooga 23.11. tai Joogapaketti. Lisääthän viestiin myös oman nimesi, puhelinnumerosi, kotiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. 
-Kun tilauksesi on käsitelty saat linkit tunnille/tunneille paluuviestillä.  

Nähdään matolla!

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista