Tammikuun joogatunnit nyt varattavissa

Tämä vuosi alkaa pikkuhiljaa lähenemään loppuaan ja tammikuu tulla kouhottaa kovaa kyytiä. En tiedä onko muilla sama, mutta ainakin itsestä tuntuu, että viikot ja kuukaudet menee niin nopeasti, ettei perässä tahdo pysyä.
Nyt kuitenkin ollaan hyvissä ajoin liikenteessä -kolme päivää ennen kuin kuukausi ja vuosi vaihtuu, ja tammikuun joogatunnit on saatu Jookalan sivuille varattavaksi.

Aamujoogia ja Sunnuntaijoogia löytyy kertakäynteinä sekä paketoituna edullisiin Tammikuun joogatunnit että Tammikuun Aamujoogat -paketteihin. Yinjooga- ja vinyasatunteja lisäillään kalenteriin yksittäisinä tunteina myöhemmin. Kommentteihin voi jättää toiveita tuntien viikonpäivistä ja ajoista.

Ja totta kai tammikuun online-tunneille on myös tarjous! Tammikuun aloituksen tarjouksena saat kaksi online-tuntia yhden hinnalla. Tarjous lasketaan automaattisesti kassalla, eli mitään koodeja tai muutakaan ei tarvitse itse muistaa naputella. Tarjous on voimassa 9.1.2022 saakka. 

Jookalan omien tarjousten lisäksi Jyväskylässä Hieroja Jussi Juntunen (https://www.jussijuntunen.fi/) tarjoaa Jookalan asiakkaille hieronnat tarjoushintaan.
Jookalan asiakkaiden hinnat klassinen hieronta:
30 min 30€ (norm. 35€), 45 min 35€ (norm. 40€), 60 min 40€ (norm. 45€), 90 min 55€ (norm. 60€), 120 min 75 € (norm. 80€).
Kirjoita 'Jookala' varauksen lisätietoihin tarjoushintaa varten.


Osallistuminen kaikille tammikuun tunneille on Jookalan verkon kautta eli sieltä löytyvät 1.1.2022 alkaen Sunnuntaijoogien Zoom-linkit ja tallennelinkit sekä Aamujoogien Youtube -striimit ja tallenteet. Jookalan verkkoon ja linkkeihin pääset klikkaamalla tilausvahvistuksesta Go To My Courses -täppää tai kirjautumalla sisään Jookalan verkkoon sivun ylävalikosta.


Ja muistutus vielä, kun tässä vuoden vaihteessa myös liikuntaedut vanhenevat, että voit käyttää liikuntaetuasi myös Jookalan online-tunteihin. Maksuvälineinä käyvät Smartum, Edenred, Epassi ja Eazybreak.

Jos käytät liikuntaetuasi maksuvälineenä niin:
-Etsi sovelluksestasi ‘Jookala’.
-Syötä maksettava summa ja vahvista maksu.
-Lähetä sähköpostilla kuitti/ilmoitus maksusta osoitteeseen: riina@jookala.fi, ja ilmoita ostamasi tunti/paketti esim. Aamujooga 23.11. tai Joogapaketti. Lisääthän viestiin myös oman nimesi, puhelinnumerosi, kotiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.
-Jos käytät tammikuun kaksi yhden hinnalla -tarjousta tai jotain muuta tarjousta niin mainitse siitä viestissä ja syötä maksettavaksi summaksi alennushinta.
-Kun tilauksesi on käsitelty, saat paluuviestillä koodin millä pääset lunastamaan Jookalan verkossa olevat joogatunnit.

Aika simppeliä, eikö? Ja jos tulee kysymyksiä niin rohkeasti viestiä alareunan pinkistä chat-pallerosta taikka sähköpostilla.

Nähdään matolla! 
Terkuin Riina

Säkkisen Villelle kiitos Jookalan talvisista kuvista. <3

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista