Ihanat, upeat ja uniikit O'loisan omanvoiman korut nyt Jookalassa

O'loisa Designin eli Kaisa Lähteenmäen kauniit, uniikit korut ovat tulleet Jookalan valikoimiin!

Aivan mahtavaa saada kertoa tästä uudesta yhteistyöstä ja aivan ihanasta lisästä Jookalan valikoimiin. Tapasimme O'loisan Kaisan kanssa sattumalta joogatuntien yhteydessä ja juttelimme niitä näitä. Vähän opinnoista, vähän joogasta, vähän elämästä ja niistä juttuhetkistä sai alkunsa Jookalan ja O'loisan yhteistyö.

O'loisan korut ovat voimakoruja jotka tuovat iloa, rohkeutta ja tarkoitusta käyttäjälleen. Ne voivat olla myös keskittymisen apuväline, tuki elämänmuutoksissa tai korulle voi antaa oman itention, syvemmän tarkoituksen. Kaisa pyrkii tuomaan koruilla iloa,valoa ja voimaa matkata kohti positiivisia muutoksia elämässä. Ja haluaa auttaa ihmisiä löytämään omanvoimansa lähteen, intohimon, sydämen voiman. Korut valmistuvat rakkaudesta käsillä tekemiseen, luovan luomisen tarpeesta, kaipuusta merkityksellisyyteen, siihen että kaikella on tarkoituksensa.

Tällä hetkellä Jookalan valikoimissa on omanvoiman koruja, siruamuletteja opaalista, lapiksesta, ametistista (mun oma suosikki, vinkki joulupukille), akvamariinista ja akaatista. Omanvoiman korut ovat amuletteja, jotka tuovat kantajalleen rauhaa, rakkautta ja itseluottamusta. Ja jokainen koru on kaunis, uniikki ja täydellinen, aivan niin kuin jokainen meistä on.
Valikoimaan tullaan vähitellen lisäilemään ja kasvattamaan.

Erityisen innostunut olen Jookalalle suunnitelluista sisäisen voiman rannekoruista, jotka on tehty kolmen itselle tärkeän teeman mukaan. Ilon, läsnäolon ja rohkeuden. Mutta niistä myöhemmin lisää erikseen ja enemmän. <3

Jookalan Instagram -tilillä on arvonta, jossa arvotaan 26.11. ihana, uniikki Fluoriitti omanvoiman koru sekä Jookalan Joulupaketti joulukuun online-tunneille. Joulupakettiin kuuluu joulukuun Sunnuntaijoogat, Aamujoogat ja Yinjoogat. 

 

F L U O R I I T T I
Fluoriitti on erittäin voimakas sisäisen kasvun ja tietoisuuden kivi. Se auttaa käsittelemään asioita ja tunteita rauhassa ja auttaa parantamaan vanhoja haavoja. Fluoriitti sopii hyvin rauhoittumisen apuvälineeksi. Fluoriitti on Kalan ja Kauriin onnenkivi ja Kaksosen voimakivi.
Käyhän osallistumassa arvontaan ja nähdään pian matolla!
-Riina

 

Jätä kommentti