Jookalan joogatunteja

Jookala - joogastudiosi verkossa 

Matkustatko paljon ja onko harrastuksiin sitoutuminen hankalaa? Jookalan joogatunnit netissä ovat ratkaisu ongelmaasi, voit osallistua tunneilla mistä tahansa ja jos aikataulut eivät mätsää, niin voit tehdä joogaharjoituksen tallenteelta silloin kun sinulle sopii.

Kaipaatko kokonaisvaltaista rentoutumista ja hetkeen pysähtymistä?

Onko keho jumissa liikkumattomuudesta tai liian kovasta treenistä? Anna hetki aikaa itsellesi ja voi hyvin. Joogaa kotona, netissä, mökillä, lomalla, reissussa, siellä missä ikinä oletkin. Jookalan valikoimista löytyy monipuolisesti joogatunteja rauhallisesta hathajoogasta energisempään ja voimakkaampaan vinyasaan ja rentouttavaan yinjoogaan. 

Tervetuloa tutustumaan Jookalan tunteihin!

 

 Jookalan Aamujooga -tunnin tallenne.

 

 Jookalan kasvojooga. Pika-buusti virkistys kasvoille.

 

'Jookalan vinyasa on dynaaminen, nopeatempoinen joogaharjoitus, jossa tehdään liikesarjoja astangajoogasta alkunsa saaneesta Rocket Vinyasasta.
Hauska ja energinen vinyasa-harjoitus sisältää aurinkotervehdyksiä, seisomasarjan asanoita, tasapainoilua käsillä ja/tai jaloilla, vähän harjoituksesta riippuen.

Tässä lyhyessä harjoituksessa tehdään aurinkotervehdyksiä.

 

 Jookalan kolmiosaisen Vinyasa -kurssin viimeisessä osiossa jatketaan vinyasa-harjoitusta taas vähän pidemmälle ja mukaan tulee ensimmäinen käsitasapainoasana -korppi, bakasana. 

 

 Jookalan vinyasatunnin tallenne.

 Jookalan Sunnuntaijoogan tallenne. Jookalan Sunnuntaijooga on yinjoogalla maustettua lempeää dynaamista hathajoogaa. Joogatunti sopii kaikentasoisille ja myös ensikertalaisille. Sunnuntaijoogassa asanoita tehdään rauhalliseen tahtiin hengitellen ja kehoa huoltaen, välillä myös tasopainoa ja kehoa haastaen. Sisältää loppurentoutuksen.

 

Toivottavasti Jookalan tuntimaistiaiset maistuivat!
Näitä ja muita tunteja on tarjolla onlinetunteina, joihin voit osallistua kertamaksulla "livenä" Zoomin välityksellä tai sitten tallenteelta. Tarkemmat tiedot tuntikuvauksissa.

Jookalasta on mahdollista saada myös tilaustunteja. Tilaustunnin voit ottaa aivan itsellesi tai työ/kaveri/polttariporukalle. Pääsääntöisesti tilaustunnit ovat etätunteja, mutta myös livetunnit ovat mahdollisia. Tilaustunteihin liittyen voit laitaa viestiä sähköpostilla riina@jookala.fi tai messengerin kautta tai vaikka ihan perinteisesti soittamalla.Nähdään matolla!